ASIAN FOODPOINT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 180 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Asian FoodPoint. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2024 om 21:24 Top
4 jul 2024 om 14:49 We hadden voor 12.45 uur besteld maar ze bezorgde rond half 2! De kwaliteit waren we niet allemaal tevreden over.
4 jul 2024 om 14:46 Bestelling was koud, oud en een uur te laat
30 jun 2024 om 7:37 Dumplings waren goed. Noodles en rijst weinig smaak.
29 jun 2024 om 23:08 Het eten was al koud en niet zo wauw van smaak had het om 4 besteld met dan levertijd om 6 dat was wel stipt
28 jun 2024 om 7:13 Supersnel! Mooie portie! Goed op smaak!
27 jun 2024 om 20:18 Het eten was lekker, ik had om 15.55u besteld en aangegeven dat ik het om 18.00u wilde ontvangen, echter was het bijna 18.30u voordat het kwam. Daarbij lagen de doosjes op hun kant in de zak en was de hele boel gaan lekken. Beter opletten svp!!
26 jun 2024 om 23:06 Never again. Duck for two very expensive and then small portion with lots of bones delivered . No veggies whatsoever and small portion of rice. This is unacceptable and greedy!! Sorry but you cant charge prices like this for what you deliver
23 jun 2024 om 21:34 Weinig vis in sushi rollen. Duur voor wat je krijgt.
20 jun 2024 om 18:38 Tijdens bestellen verwachte tijd 15-40 min. Na bestelling zou het 60 min duren. Uiteindelijk 85 min gewacht. Sushi zoals altijd lekker maar de inktvisringen, ik snap niet hoe je dat in een zakje durft te stoppen. Keihard, uitgedroogd. Bah!
20 jun 2024 om 5:34 Ik vond het wat droog
17 jun 2024 om 21:14 Lekkere sushi, goed verzorgd. Huisgemaakte dumplings waren heerlijk. Top