ASIAN FOODPOINT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 143 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Asian FoodPoint. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2024 om 8:47 De bestelling werd snel bezorgd. De loempia's waren warm/heet en erg knapperig. Sushi was ook erg lekker. Voor herhaling vatbaar.
13 mei 2024 om 16:29 Food for this prices more than ok , keep the quality , im chef by my own, almost ordering every week always fresh , and yeah better then almost every dutch restaurant , so yes i will keep ordering here , you should do the same :D
11 mei 2024 om 0:03 Het eten was er snel en het was heerlijk, de bezorger was ook heel vriendelijk!!
6 mei 2024 om 19:48 Eten was goed maar ook niet wauw. Voorwat ik besteld had 1xgebakken rijst, 1x kappa maki & 1x sharing is caring box vind ik 98min toch wel extreem lang het zou 60min duren maar ook geen telefoontje of iets ontvangen dat het wat langer zou duren
28 apr 2024 om 21:09 Netjes op tijd en goed eten
27 apr 2024 om 16:42 Pasta with beef was horrible pasta was sticky and without sauce. I ordered udon noodles and receive a normal. I have thrown away to the bin whole pack. Tasteless
26 apr 2024 om 12:17 Het eten was mega lekker en kwam eerder aan dan aangegeven! Heerlijke dumplings/loempia’s/sushi en ook de noodlegerechten met kip/garnalen waren ontzettend lekker.
24 apr 2024 om 15:20 Het eten was super lekker en de bestelling kwam sneller dan de aangegeven duur.
23 apr 2024 om 23:39 De sushi was heel snel bezorgd en ook nog eens super lekker. Ik ga hier vaker bestellen!
22 apr 2024 om 21:49 Allergenen verkeerd aangegeven én op Thuisbezorgd én op de website én op de menukaart. Hierover gebeld en helaas voor een voucher gekozen ivm omruilen. Ze hebben een €5 voucher gegeven om een €11 gerecht te compenseren.
22 apr 2024 om 20:57 Aflevertijd klopte netjes. Sushi was erg lekker. Ik ga vaker bestellen!